torsdag 16. mai 2013

Klubbesøk fra Haugesund

For 25 års siden (huff som tiden flyr), startet Barbro, Edel, Reidun, Else Marie og Marit (mannskapet) :-), egen privat barnehage i Haugesund. Den kalte vi Rufus barnehage og den er i dag fortsatt i drift og en av Haugesunds største barnehager. Noe vi er kjempekrye av. Og det flotte med hele historien, er at vi har holdt sammen som erteris etter dette. Og trives utmerket i hverandres selskap. Så vi har hatt faste treff gjennom alle disse årene. Gjerne flere pr mnd.
Siden vi så fant ut at vi hadde et slags jubileum, bestemte vi oss for å reise på tur, og alle kjærestene fikk være med !! Og målet ble Kroatia. Utrolig praktisk med Ryanair fra Haugesund til Zadar og Marit innlosjert i seilbåt ute på øya Hvar.
Første døgnet hadde i Split. Nydelig vær og mye god mat og drikke.
 

Så ble det ferjetur til Stari Grad (Hvar) og innlosjering på Mediterian Hotel i Vrboska. Etter en lettere sjokkert hotelsjef som ikke ventet gjester før dagen etter, ble rommene satt i stand i rekordfart. Hele familien i arbeid. Men alle fikk rom til slutt :-).
 
Kvelden avsluttet vi på restaurant Dvor Dubokovic, Pitve. En utrolig sjarmerende liten restaurant, ca 5 min kjøring med bil fra Vrboska. Vi var hele 14 nordmenn tilstede og alle spiste "lam i peka". Heldige som vi var, hadde 4 menn fra Kroatia sangøvelse akkurat denne kvelden. Så vi ble underholdt av flott sang, hele kvelden. All mat som de lager i "Peka", må bestilles på forhånd. Vi kan alle anbefale lam, men prøv også blekksprut i "Peka". Fantastisk godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar