onsdag 25. september 2013

Mannskapet på jentetur

 Så klarte vi å snike inn 3 dager med sol , varme og jentetur. Vi er Kari, Margrethe og mannskapet (Marit). Målet er at vi vært år skal ha minst 2 samlinger over flere dager. Og det er slett ikke lett å få til i en tettpakket kalender. Men nå fikk vi det til :-).
Og turen gikk til Torrevieja, Spania. Der var vi forresten også innom når vi i 2008 seilte med S/Y Spurs fra Bergen til Croatia. Så her finner vi 2 ganske store marinaer.
Denne gangen kom vi med fly og bodde i leilighet. Solen skinte hver eneste dag med en tp rundt 30 gr.
Øverste bildet viser stranden La Mata, i retning Torrevieja. En kjempefin strand hvor sjøen føles ganske ren. Stort sett er det som oftes en del dønninger her, så damene strever å holde seg på bena. Men temperaturer rundt 27 gr i sjøen, er det en sann fornøyelse å bade. På bildet til høyre, ser dere stranden i sentrum av Torrevieja. Vi prøvde oss på et bad også her, men det ble en kjapp dukkert. For i sjøen fløt både det ene og det andre og lukten var slettes ikke god !!!!! Så det ble med den ene dukkerten på den stranden. La Mata-stranden er mange ganger bedre. Selv med mye bølger :-)
 Til venstre på bildet ser dere Kari, mannskapet og bursdagsbarnet Margrethe. For det var henne vi skulle feire. Og feire gjorde vi. Først med champis til frokost. Bading, soling og deilig lunsj. Før vi på kvelden ble hentet av privatsjåfør og kjørt i cabriolet til "slottsmiddag". Det ble en livlig kveld og en flott feiring av verdens beste Margrethe.
Vi avsluttet feiringen med "sex on the beach". (se bilde til høyre). Og det kan absolutt anbefales. Riktig godt var det   :-). Dagene ble godt benyttet. Vi sov litt på stranden og var godt opplagde til restaurantbesøk og litt shopping. Alle var veldig enige om at det er kjempelurt å bare reise med håndbagasje. Da får kredittkortene ligge fint i fred, for det er grenser for hvor mange kåper og gensere en kan reise hjem i , i 30 gr!!!! Nå gleder vi oss til neste fellestur som antagelig blir til Røldal og skitur. Takk for en kjempefin tur, jenter :-)
 2 kommentarer:

 1. hey Marit, looks you have a good time!! please say hallo to Johnny.
  greetings from vrboska
  peter the belgium

  SvarSlett
  Svar
  1. Hi Peter :-)
   So nice to hear from you. And yes!!! I had a very good time in Spain,with very good friends.
   And we miss you all in Vrboska. Hope we will meet you soon again. johnny says Hallo. He is this week with Jarl and they are fishing lobster ( they say so):-). His mail is jo-alkh@online.no

   Slett