tirsdag 7. juli 2015

Levkas

Tenke seg til at vi var kommet så langt på vår vei mot Kroatia. Neste mål var Levkas, en tur på rundt ca 75 nm. Nesten en vanlig dagsetappe for oss nå. Men det var langt og denne dagen uten et vindpust. Merkelig med dette været som liksom alltid skal være mye å snakke om. Men det må kanskje være sånn når en er seiler og avhengig av å ha værgudene med på laget. Vi satset på å finne oss en plass i Levkas by, på den kommunale brygga.

Det var mange flotte bukter og steder vi passerte på vår ferd. Og mange båter som hadde ankret opp. Det er helt tydelig et populært område og helt sikkert kamp om plassene. Høysesong som det nå er blitt.
Vi brukte ca 11 timer på turen. Og var temmelig fornøyde når vi ankom Levkas by. Alt for sent selvfølgelig. Alle plasser i byen var opptatt og bukten var full av båter på anker. Vi bestemte oss for marinaen og fikk plass mellom alle charterbåtene som strømmet på. Det var jo fredag og den store "byttedagen" for alle som hadde leid seg båt og nå skulle levere den tilbake. Tjo og hei! Og vi ble liggende rett over den norske båten "Aurora". Hadde vært hyggelig å hilst på mannskapet, men de var nok hjemme en tur akkurat nå. Vi får ha det treffet til gode.

Oppholdet i marinaen kostet oss den nette sum av 62€. Da var det ikke med strøm eller vann Og heller ikke frokostservering!!!!
Men følelsen av å være på transport er sterkt tilstede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar