mandag 11. august 2014

Espevær og EkstremværDa har vi igjen vært så heldige at vi har fått være med til Espevær, en øy vest i havgapet utenfor Bømlo. Våre venner Gretha og Jarl,  er som alltid, det beste vertskap en kan ønske seg. Vi blir oppvartet på alle måter.


 Det finnes uttallige perler på øya, og vi koser oss alltid når vi rusler rundt på oppdagelsesferd.
Og det er like flott her enten det er sommer eller vinter. Bare ulike opplevelser.
 Akkurat denne helgen, fikk vi i tillegg med oss ekstremværet "Berta". Det var en tropisk storm, som feide over øya og la fra seg mye regn. Men innimellom all vinden og regnet, hadde vi nydelig sol og deilig temperatur.
Og det var såpass godt vær, at guttene fikk satt ut krabbeteiner og hentet dem inn igjen, før været virkelig slo til for fullt. Og da kan vi ikke klage. For mens uværet ulte utenfor, kunne vi sitte inne og frotse i flotte krabber og kreps.

Krepsene til høyre må jo være verdens beste. Som det ses på bildet er både skipperen til s/y Spurs og skipper ombord i s/y  Mikkel, veldig fornøyd med serveringen. Da glemmer de båtene sine for en stund, som for tiden er forlatt i henholdsvis Kas Marina, Tyrkia og i Vrboska Marina, Kroatia.Under ser dere noen av krabbeskallene som er ferdig kokte og klar til og spises. Mannskapets absolutte favoritt når det gjelder sjømat  :-) og de var knallgode..............

2 kommentarer:

  1. Oj! Gleder oss allerede til helgen i oktober, som vi skjønner at vi er en av de heldige som får være med på!! Vi krysser fingrene for "skitt fiske" og koselig samvær! Du kan tro vi gleder oss, ufattelig!!! :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det bare må bli gøy :-) Og tiden fyker avgårde, så nyt dagene i Kroatia. Plutselig er hverdagen her :-)

      Slett