fredag 19. september 2014

DA ER SESONGEN 2014 OVER FOR SPURS OG MANNSKAPET

Vi har hatt en utrolig hyggelig og flott sesong i Tyrkia. For vår del har den vært konsentrert til området rundt Kas - Kemer. Ikke så veldig stort område, men rikelig på flotte opplevelser. Det kommer flere bilder på et nytt innlegg. Fordi dette innlegget ikke kunne redigeres slik jeg ville :-)I marinaen vår, Kas, finner vi butikken til Tyrkias hyggeligste teppeselger. Og vi har gått til anskaffelse av vårt fineste tyrkiske teppe. Selve teppe er som en norsk fillerye. Bare at slike ryer i Tyrkia fra gammelt av, ble vevd av klær som hadde en spesiell betydning. Ofte ble de gitt i gave som et minne om noen som betydde noe spesielt.  Vi er kjempeglade for å få lov til å eie et slikt teppe.


Til høyre ser dere et oversiktsbilde over Marinaen i Kas

Havnen i Kas er til tider smekkfull av "gullits" (badebåter). Og da er det ikke fullt så idyllisk som bilde på venstre side. Men allikevel utrolig sjarmerende.
http://www.youtube.com/watch?v=8qfeRR2rn-M     Noen av aktivitetene i Kas er dykking. Bare se videoen fra You Tube (linken over) og paragliding (se under)

https://www.youtube.com/watch?v=LgzVXu1mEco        

Kas marked finner sted hver fredag. Og utvalget av frukt og grønt er supert. I tillegg kan du også få "alt" mulig annet. Bare kom og se !!!!!! :-)
 Før hjemreise må et besøk hos den lokale frisøren gjennomføres. Her er det ikke bare barbering, men også brenning av hår !!!!!! Det lukter svidd :-)

2 kommentarer:

  1. Hei, igjen!! Dette ser kjempeflott og hyggelig ut! Og den barbereren da!! Gleder oss til å se Johnny live!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Han følte seg som en striglet speidergutt etterpå :-) Men godt jobba var det!

      Slett