mandag 2. juni 2014

Kulingen forsetter

Det ser ut som om mannskapet må ta seg en alvorlig samtale med guden Poseidon. Poseidon er særlig gud for de sjøfarende folk, og nå lurer jeg virkelig på om han har et vondt øye til meg. Det har blåst kraftig helt siden vi kom for en liten uke siden, og i dag er det like dan. Vi må vel kunne skryte av at det ikke har regnet enda, men værutsiktene for i morgen er økende vind til storm og regnbyger. Nå er vi ikke akkurat kjent for å ta sorgene på forskudd, men det er ihvert fall ikke lystig lesing. 
Temperaturen i dag ligger på rundt 23 grader, men følt temperatur er ca 10 grader lavere. Så her har vi ikke noe vær å skryte av. 
Dagene fyker avgårde allikevel. Og vi fatter ikke hvor de forsvinner. Det blir helst mye lesing istedenfor vasking og pussing, for det er ikke så greit når alt du ikke sitter på, fyker avgårde :-) Så nå har mannskapet en god unnskyldning for å lese alle de kjekke bøkene som var med på "flyttelasset".  
Vi har ikke planlagt noen seilaser enda og de fleste båtene som opptimistisk starter fra marinaen om morgenen når været er nydelig, ser vi er tilbake etter en stund. Ingen fornøyelse på havet akkurat nå, hvis du da ikke er glad i surfing :-) 
Og blomstringen er fantastisk her for tiden. Alle de flotte Bogenvillaene. Skulle gjerne hatt de med meg hjem :-) i tillegg til alle de nydelige blomstene vi har hjemme ! Og nei, vi lengter ikke hjem enda. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar