tirsdag 12. mai 2015

Årets første myggstikk

Da kom stikket gitt. I natt våknet mannskapet av den mest ufyselige lyden som finnes i båten, nemlig surringen fra en mygg. Og de hyler verre enn båret til tannlegen. Går gjennom marg og bein.
Og selv om mannskapet var utstyrt med smekker tilgjengelig fra køya, klarte den å stikke før den forlot denne verden for alltid. Godt klint utover skottet!!!!!
Det kan fort bli jomfrubur med mer mygg

Ellers har regnværet som har vært meldt i flere dager, virkelig slått til i dag. Det var den bygen med lyn og torden og hagl. Men heldigvis går det fort over. Det som var spesielt var at temperaturen falt fra 28 grader til 21 på bare noen få minutter.

De siste dagene har det ikke skjedd noe spesielt. Det går i pussing og vasking. Skulle nesten ikke trodd det hadde vært gjort før. Men det er jo samme greiene vær vår. Og ikke nok med det. Etter en slik regnskur er båten ganske brun igjen, så da må det vaskes litt til.

Det nærmer seg jo 17. mai og vi er så vidt begynt å tenke på feiringen. Lurer på om vi blir flere fra moderlandet. Hvis ikke er det alltid mange andre som kan like et lite påskudd for å feire. Vi holder dere oppdatert om planene

Årets første jordbærsyltetøy er ombord. mmmmmmm
Akkurat nå er det pubtur for å se fotballkamp. Travelt gitt. Ikke rart det er vanskelig å bli ferdig med vaskingen. Alltid noe som er mer gøy, som dukker opp.

Så deilig med alle blomsteneIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar