fredag 8. mai 2015

Så røyk bunnventilen for vasken i byssa

Da hadde vi vært på sjøen i 2 dager før nye utfordringer meldte seg. Det ble umulig å få ut vann fra vasken i byssa. Og Spurs som nettopp var sjøsatt. Uff å uff. Det er jo knalldyrt  å ta båten opp igjen på land. Sure penger å måtte betale 5000 kr "bare" for å skifte denne bunnventilen.
Men skipperen tenkte så det knaket. Fant frem en trepropp, dykkermaske og snorkel. Skiftet til badebukse og hoppet i havet. 21 gr i sjøen er jo flott for en bergenser.
Og ventilen ble skiftet fra innsiden og alt funket plutselig som det skulle!!!! Og vi sparte 5000 kr. Jippi! Det kan bli mye god mat og drikke for den summen :-)
Ellers går nå dagan.....
Vi har fortsatt en del boning å gjøre. Og mye vasking. Men middelhavstempoet har allerede tatt oss, og vi nyter det :-)
Og så må vi jo ut med båtvenner. Mange nordmenn i marinaen for tiden og det er jo så gøy :-) Så sammen med tyrkere, engelskmenn og australienere blir dagene veldig livlige.
Fredag betyr også markedsdag.

  

Påfyll av frukt og grønt til ufattelig billige penger. Men så er det også slik her i Tyrkia at bøndene ikke betaler skatt for det de dyrker og selger. Det går rett i lommen til produsenten :-) Sånn er det og slik vil de visst ha det. Og ikke skal vi ta opp kampen og si hva vi mener om det !!!!!! 
Og nå blir det jordbærsyltetøy :-) Årets første for vår del. Vi betalte hele 50 kr (nesten) for alt frukt og grønt vi handlet i dag. Og der var det også 1 kg jordbær inklusiv. 
Det er litt krøll med bilder og opplasting for tiden etter at Apple har endret til Bilder, men vi får lese oss opp litt, så får vi håpe at det blir bedre etter hvert. 

2 kommentarer:

  1. Kjempegøy at dere holder oss orientert! Ja, er det ikke irriterende at Apple har "oppgradert" bildeapp. sin?!!!!?? Måtte de gjøre det akkurat nå? Jeg blir helt forvirret når jeg er der inne nå. Jeg lurer på om dette er en "oppgradering", føler mer det var en nedgradering!

    SvarSlett
    Svar
    1. jeg har enda ikke helt forstått hva som skjer med bildene mine for tiden. Tror de er lastet opp flere steder :-) Fryktelig irriterende

      Slett