mandag 18. mai 2015

Hipp hurra for 17.mai

 Litt uvanlig 17-mai frokost, men sabla godt. Direkte fra "produsent" Igor, ble vi servert røykt makrell, kalde nypoteter og medbrakt meierismør. Det var en god start på en flott dag.
Været var helt strålende. Varmeste dagen for oss denne sesongen med nærmere 30 gr. Lite vind gjorde sitt til at vi svettet ikke så lite. Selv om bunaden fikk være i fred hjemme i Norge. Bunaden her nede er minst mulig klær, og det passer oss utmerket.

Gjestene kom ombord i Spurs nøyaktig kl 11 for champagne og jordbær.
Nå skal vi ikke skryte på oss at kvaliteten på jordbærene var like gode som hjemme. For det var de langt i fra. Heller litt smakløse og bløte. Nå er det heldigvis bare helt i starten på jordbærsesongen her nede, så vi satser på bedre kvalitet etter hvert. Men jordbær ble det
Ellers hadde vi gjester som hadde musikken med seg.
Det ble feiret behørig med allsang av "Ja vi elsker" til akkompangeman av trekkspill.
Og ikke bare 1 trekkspill flybåren fra Tromsø. Nei, for i nabobåten kom Hugh med sitt trekkspill fra England, og vi hadde en stor konsert for alle på kaien vår. Kjempegøy
Feiringen pågikk i flere timer, før vi tok en solpause med bading, sjøen er nå godt over 20 grader, og fortsatte feiringen med festmiddag på en av de lokale restaurantene i Kas sentrum om kvelden.

Så dagen ble behørig feiret og alle var strålende fornøyde med dagen. Tusen takk til de hyggelige gjestene fra Tromsø og England, som gjorde dagen til en fest.

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med overstått 17. mai! Dette så jo veldig kjekt ut, så da ble nok ikke savnet av buekorpsene så veldig stor, går jeg utifra... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Savnet ble ikke så veldig stort nei :-)
   Ellers har vi et utrolig dårlig nett for tiden, så det er ikke alltid så enkelt å lagt ut noe på bloggen eller andre steder for den saks skyld.

   Slett