søndag 10. mai 2015

Marinasyken

Da har vi faktisk vært ombord i 1 uke, og som dagene flyr. Hele tiden noe å gjøre med båten. Som vi kanskje har fortalt tidligere, er planen å være her i Kas Marina til 1.6.15. Da går kontrakten vår ut og vi har planer om å seile til Hellas.
Meymekan restaurant i Kas marina
Men først skal vi gjøre kysten av Tyrkia, før vi sjekker ut av selve landet. Det gleder vi oss til. Tror det skal bli mange nye og fine opplevelser. Og helt sikkert møte nye mennesker på vår vei.
I dag er det faktisk meldt om regnbyger her og betydelig "kaldere". Og i ettermiddag kom "uværet". Det skyet på og tordnet så bare det. Noen kraftige vindkast gjorde at vi måtte hive oss rundt og berge alt som lå løst i båten for å unngå at det blåste på sjøen.
Men vi hadde ikke før blitt ferdig med ryddingen, før "uværet" var over. Solen tittet frem igjen og herlige 25 grader kom tilbake. For det hadde vært skikkelig bikkjekaldt med hele 22 gr. Uffa meg. Allerede etter 1 uke kjenner mannskapet at det er mulig å bli bortskjemt med fint vær. Noe av det deiligste som finst
Ellers blir det mange hyggelige stunder med nye bekjentskaper. Båtfolket er riktig gode på å nyte tilværelsen. Og benytter en hver anledning til å treffes for en kopp kaffe eller noe annet drikke :-)Ellers er det bilder fra skipperens båtreperasjoner som foregikk både under sjøen og innvendig. Riktig praktisk å ha med en skipper som kan fikse det meste. Er det ikke det vi kaller en "handyman"?

Men når det gjelder marinasyken, er det noe vi kan få om vi blir liggende for lenge på en plass og til slutt ikke tar båten ut av marinaen. Noen har nok det, men vi er ikke redd for å bli smittet. For vårt seilingsprogram denne sommeren har enda ikke fått en endestasjon. Vi ser hvor vi havner etterhvert. Utrolig spennende :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar