lørdag 16. mai 2015

Hvithai observert i marinaen

Far til babyen som var i marinaen?
Skipperen og flere andre var vitne til en hvithai (veldig liten) helt inne i marinaen. Tenk det da gitt. Mannskapet må bare innrømme at tanken på det ikke var et pluss for badesesongen. Selv om skipperen prøver så godt som mulig å bortforklare størrelsen på haien og at det nok var et engangstilfelle, klarer ikke mannskapet å tenke på denne lille, "uskyldige" skapningen som en bagatell. For hvor er foreldrene? De er sikkert ikke langt vekke fra denne "søte, lille skapningen" Og hutte meg tu, hvor store er de?
Vil bare i samme slengen si at de som kjenner mannskapet godt, vet at selv små sardiner bør holde seg unna når hun hiver seg på sjøen :-) Pingle i sjøen? Ja, definitivt. Pingle på sjøen? Neida, nesten ikke :-)

Ellers gjør vi oss klar til den store feiringen av den Norske Nasjonaldagen. Flaggene er strøket og gjort klare til stor flagging i morgen. Salutten kl 0700 står skipperen for. Skal bli spennende.
Gjester er invitert ombord til jordbær og champagne. Vi får begynne med det, så skal vi rapportere videre hva som skjer etterhvert.

Jordbær og champis 


Klart vi kommer til å savne familie og venner. Men gleder oss over værmeldingen som melder om 28 grader og strålende sol. Passer oss helt fint egentlig. Tror også det kan bli en kjapp svømmetur. Ja, mannskapet vurderer svømmebassenget, men skal nå sende skipper uti sjøen først for å se om han kan se noen hai.

Ønsker alle lykke til med de siste forberedelsene til den store dagen i morgen. Det blir nok flott uansett. Og vi er så stolte av å være norske. Ekstra mye når vi er utenlands, tror vi :-) For da blir vi veldig norske.............
De har kjempegod iskrem her også!!! Tenk det. Det er verre med pølser. Men noen laget av kylling kan vi klare å oppdrive. Ellers har vi kjøpt med oss rømmegrøt. Og handlet røkt svinekjøtt av en tysker som har bosatt seg her i området. Både det og røkt makrell, rakfisk og røkt laks. Da er det ikke mye som mangler for en perfekt feiring

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar