tirsdag 8. juli 2014

Finike - Kemer

Vi valgte å seile fra Kekova til Finike Marina. Vi tror nok vi skulle funnet en ankringsplass underveis. Men mannskapet la ned veto og "forlangte" rett og slett å legge båten til en plass der det var mulig å koble til strøm. Hetetokter hjemme i Norge er ingen ting sammenlignet med heten vi har her nede nå. Den er jo konstant!!! Over 35 grader i båten og ingen mulighet for å starte vifter mer en noen få timer, er for meget, selv for mannskapet. Så derfor ble valget Finike Marine.
Og hyggelige var de som jobbet der. Selve byen sier mannskapet lite om. Bare at det var aldeles ikke "my kind of town". Men det flotteste frukt- og grøntmarked som mannskapet noen gang har sett! Det skal de ha.
Vi seilte mot neste mål som var Kemer. Dette kommer nok til å bli våres østligste mål, slik det ser ut nå. Og selvsagt har mannskapet fremdeles vetorett når det gjelder å finne en plass hvor de har strøm. Det ble Kemer Marina. Og vi fikk oss en plass mellom alle de svære sjørøverskipene. For det må være her i Kemer alle verdens sjørøvere holder til. I hvertfall er det mange sjørøverskip. Bilder kommer senere :-)
Ellers hadde vi en opplevelse etter ankomsten vi aldri!!!!! kommer til å glemme. Det hadde vært en lang dag på sjøen. Tp var høy og vi måtte ha oss litt mat. Og der. Like ved marinaen, lå en Mc Donald. Mannskapet som aldeles ikke prioritere disse burgerne så veldig høyt, bare kikket på skipperen. Nikket mot skiltet og sa, at i kveld spandere jeg! Og hvilken opplevelse det ble. Etter at vi hadde satt oss med hvert vår brett fullt med papirbokser og pappkrus, kom en "hyggelig" ung mann bort og stotret på engelsk: "Han syns det var så hyggelig å se at gamle mennesker som fremdeles var gift!!!!, kunne sitte her blant ungdommen og kose seg med en hamburger." Hva tar de oss for ???!!!
Er det blitt aldersgrense på Mc Donalds? :-) Vi fikk bare så inderlig lyst på Junkfood, men da fikk vi oss også en virkelig påminner om at vi ikke lenger befinner oss i livets vår, men trolig har nådd til høsten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar