mandag 21. juli 2014

På oppdagelsesferd

 Det er veldig greit å utforske områdene vi er i, med andre fremkomstmidler, enn båt! Da får vi sett mye kjekt og spennende. Og denne gangen valgte vi å reise på tur med 2 hjul. En riktig snedden Honda, forklarte skipperen mannskapet. Hele 110 ccm. Det vil si, vi skulle nok hatt enda flere ccm, fordi vi er ikke små mennesker akkurat. Og 2 av oss på 1 slik, da blir tempoet deretter.  I hvertfall i oppoverbakke. Mannskapet var veldig på hugget denne dagen og tilbød seg å springe ved siden av når vihadde bratte stigninger foran oss. Men skipperen forlangte å ha mannskapet under kontroll. Og dermed brukte vi bare litt lengre tid opp bakkene, enn om det bare hadde vært 1 på.
Og vi dro høyt til fjells. For like ved marinaen i Kas, ligger et fjell som de seiler ut fra i slike parashootere. De seiler over alle båtene og lander på kaien i selve sentrum av Kas.
Og vi hadde lyst å se hvordan utsikten fra dette fjellet var. Og det var veldig flott. Vi kom oss ikke helt ut der de kaster seg utfor, for det var en vei beregnet på andre dekk enn vårt kjøretøy hadde. Men vi fikk mye av samme utsikten. Flott :-

Underveis blir det til at steinene langs veien må sjekkes og funderes over. Skipperen fant alt her i sin skjønneste orden.
Det er verre for mannskapet når hun skal sjekke disse veikantene. Da må det liksom krypes litt lenger vekk! Og tenk på alle de krypene som lever langs veien. Spennende!!!! Hvilke stikk vi får!!!!

Mannskapet jublende glad for at sjekkeperioden er over, og alle er  med godt mot. Vi kan begynne ferden videre.  
Og se hva vi kom forbi : En av Tyrkias fineste badestrender. En fantastisk farge på sjøen.
Stranden heter Kaputas, og ligger omtrent 2 mil fra marinaen. Ubeskrivelig farge på sjøen. Og ikke så mange badeturister. Så dette var en perle vi gjerne deler med dere som leser bloggen og skal på disse trakter.
Det beste med stedet var kanskje at vi oppserverte ikke en eneste "badebåt". For de syns vi kan være direkte plagsomme av og til. Tar seg tilrette med det meste. Men noe skal de vel tjene sine penger på.Stranden var absolutt å anbefale !!!!!

Bare se på bildet under. Fra veien gikk det en haug med trapper ned til stranden. Så litt trim blir det også.
Det er bare til å glede seg :-)
 

Under her ser dere bildet av Kas Marina. Tatt fra fjellet som ruver langs marinaen mot nord-øst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar