fredag 26. juli 2013

Kardamena

Etter noen timer på køyen, var både det gamle og det nyankomne mannskapet vel utsovet. Vi bestemte oss for å begynne ferden mot nye mål. Som jeg kanskje nevnte tidligere, var vi blitt anbefalt en havn hvor det var greit å hente gjester som kom med fly. Og det eneste vi kunne huske var at den begynte med K. Og hadde palmer. Men fikk det ikke helt til å stemme allikevel, fordi det var jo ikke så veldig koselig her da. Så etter et kjapt skippermøte, ble det bestemt at neste mål måtte være Kardamena. Også et sted som begynner på K!
Vi kastet loss og de nyankomne rigget seg til på dekk for soling. Og noe må jo bare erfares! Mannskapet hadde advart litt om vind, sjøsprøyt og sånn, så etter en stund på bølgen den blå, ble alle enige om at vinden var heftig, gitt! Men vi ankom byen med K og der hadde de også palmer. Til mannskapets store forskrekkelse. Og mye koseligere sted. Det er virkelig ikke greit med alle disse greske navnene. Vi hadde bommet på stedet, men skitt au.
Men vi fikk oss et bad på den flotte badestranden. Og shopping ble det også anledning til. Gu så deilig. Og vinden gav seg etter hvert. Den sluttet å ule. Men det gjorde ikke de festglade menneskene som både badet, gaulteog koste seg på kaien! Helt til solen stod opp. Det ble nå en grei start for våre gjester. Velkommen til Hellas :-).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar