søndag 9. juni 2013

Kotor i Montenergro

Etter mye styr med myndighetene i Kotor, kunne vi endelig begynne å utforske selve byen Kotor. Byen ligger inderst i fjorden Boka Kotorska som er omgitt av høye fjell på over 1700m. De dagene vi lå der, hadde vi også en følelse av at himmelen var ramlet ned og lå over byen som et trykkende lokk. Selve gamlebyen er verdt et besøk. Og det flotte forsvarsverket som er bygget oppover fjellsiden, like så. men været spilte oss et puss og vi fikk et litt "trykkende" inntrykk av stedet, for å si det mildt.          
 Derfor bestemte mannskapet ombord i Mikkel seg, for å dra tilbake til Kroatia. Mens vi ventet til neste dag for å ta imot Morgengry. Etter deres ankomst, hadde vi et kjapt skippermøte og avgjorde fort at vi skulle dra neste dag. Og neste dag kom med enda tyngre skyer og i det vi forlot havna, åpnet himlens sluser seg for fullt.

                                              
                                      store cruiseskip lå til kai ved gamlebyen
         Før vi forlot Kotor, tok gutta på tur, en skikkelig  shoppingrunde. Viktig å ha velfylt kjøleboks. 

Da vi kom ut av fjorden, åpnet det seg en verden av lys...... Endelig slapp vi å gå rundt med himmelen trykt ned på hodene våre. Nå kan det bare bli bedre med tanke på været. Kan det ikke det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar