fredag 23. august 2013

81 dager uten en dråpe regn !

Mannskapet er superfornøyd med 81 soldager i ett strekk! Hva mer kan en ekte vestlending ønske seg av sommervær? Og helt ærlig, kross på halsen: Mannskapet savner ikke regnet et sekund. Får nok helt sikkert min dose når vi kommer hjem. Og med alt denne solen, skal vi tåle mange regnbyger. Noen har forresten sagt at det bare er 2 regnbyger i Bergen om høsten : Den fra september til oktober. Og den andre fra oktober ut desember. Ja,ja. Vi har godt regntøy i hus, og gleder oss kjempemye til å treffe igjen familie og venner.
Og S/Y Spurs er nå helt vinterklar. Alle seil og annet utstyr er rigget ned og lagt tørt. Veldig pussig å gjøre klar for vinteren i 36 gr. Og strålende solskinn. Vi har jo innlagt et middelhavsgir, da. Det består i veldig mange 5-minuttere. Og mange avkjølende sjøbad, i 28 gr. Væskebalansen er vi også flinke å passe på. Så tiden flyr.Til høyre ser dere en av de stundene vi hadde litt skyer. Et utrolig flott lys og et vakkert skue. Bilde et tatt på Kalymnos, et av de stedene vi likte oss veldig godt. Og kommer helt sikkert tilbake til.
  


Og Bård : Vi savner spesialleving av isbiter


Det har blitt mange hyggelige måltider. Og vi hilser spesielt til Gry, Bård, Bjørn Åge, Elisabeth, Britt, Jens-Werner og Heidi.
Og vi ønsker S/Y Morgengry lykke til på videre ferd til Kanariøyene og videre med ARC !
Vi følger bloggen deres.
Pernille
Og vi gleder oss selvsagt til å treffe gullklumpene igjen. Som har seilt med oss i 6 sommerferier.
 

Kevin


 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar