tirsdag 13. august 2013

My Marina i Ekincih-bukten

 Etter noen timers sjekking og mailing, fikk vi kontakt med en marina I byen Kas, som kunne gi oss et godt tilbud på "overvintring". Vi hadde snakket med representanter for denne marinaen, i London, sist vinter. (På båtmessen). Og de var fremdeles ivrige på å få oss som kunder. Så vi bestemte oss for å satse på denne marinaen. Selv om vi ikke visste en eneste ting. Egentlig ganske spennende å se hva vi kom til. Men før det, var det et stykke vei å seile. Med unger ombord, er korte seilaser å  foretrekke.
Vi fikk en flott dag på sjøen. Vinden var passe og bølgene likeså. Utrolig å oppleve etter flere måneder med stort sett kulig! Neste plass vi hadde bestemt oss for å oppsøke, ble kalt My Marina. Vi hadde funnet tlf nr og reservert plass. Det kostet ikke noe å ligge her, men vi "måtte" spise på restauranten deres. Og vi var veldig spente på hva vi kom til. For vi så ikke noe spesielt når vi nærmet oss. Ikke før vi rundet odden. Og det var som om vi kom til edens hage. Utrolig flott sted. Og en sjø som ikke kan beskrives. Vi fikk oss en plass og det var bare til å stupe fra båten. Flottere sjø hadde vi nesten ikke opplevd.
 

Med palmer og bogenvilla,( om noen lurer på hva det er, kan de bare spørre skipperen. Han vet det)
28 gr i sjøen, 35 i luften og knall blå himmel. Utrolig hyggelig personalet på stedet. Og strømuttak! Deilig å ha det i denne varmen. Da kan vi kjøre i gang aircondition! Vi har nemlig innvistert i en liten bærbar airc. Og det er deilig det! Da klarer vi å få 25 gr nede i båten. Helt utmerket å sove i. Og nei, vi ser ikke frem til 10 gr hjemme. Vi er ikke lei av sol og varme. :-)
                                                                          
Alle bildene er hentet fra My marina. Et sted vi kan anbefale på det "varmeste". Veldig flott
 
 
2 kommentarer:

  1. Hva koster det å overvintre i denne marinaen?

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi vet ikke om det går an å overvintre i denne marinaen. Det virket mer som en sommerplass, med hotell og restaurant. Hvis du er interessert i telefonnummeret direkte til Marinaen, kan vi finne det frem. Har det desverre ikke tilgjengelig akkurat i dag.

      Slett