fredag 2. august 2013

Ormos Palionisou på Kolymnos


Vi hadde en fin seilas langs Kalymnos, mot nordvest. Mannskap Britt hadde seilt her en gang tidligere, så vi hadde det litt kjekt med å mimre om de stedene hun hadde besøkt før. Og benyttet anledningen til å se noen av dem igjen. Blant annet Vathi, som ligger som en liten fjord på øya. Da må det sies at mannskapet syntes det er en liten fjord, om det kan kalles det. Men riktig et koselig lite sted.
Vi ville ta våre gjester med til bukten vi likte oss så godt i. Nemlig hos familien som driver taverna Ilias.
På bildet over ser dere brød på tørk, hos Nicholas. En annen av de lokale som driver restaurant. Vi oppdaget tørkemåten sist vi var der, men etter at vi hadde spist. Men som sagt før: ingen av oss ble syke.
På det underste bildet, ser dere utsikten fra tavernaen, med båtene i bakgrunnen. Øverst til høyre ser dere bilde fra redningsaksjonen " båtshake". Skipperen måtte nemlig på med dykkerutstyret for å plukke opp båtshaken til Morgengry, som var forsvunnet på havets bunn. Og mannskapet må bare si at det var en meget vellykket redningsaksjon.
Ellers ble det mye bading. Og mannskapet ombord i Morgengry fikk gjort en tjeneste tilbake. For påhengsmotoren til Spurs jolle, gikk helt i stå. Og vi måtte få slepehjelp. Men det også ble en vellykket "redningsaksjon".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar