torsdag 8. august 2013

Da kommer vi igjen! Til Palon by på Nisiros

Mannskapet på Morgengry og Spurs, hadde planlagt Britts bursdagsfeiring og alle mannskapenes avskjedsmiddag, i byen Palon. Hvor vi alle likte oss veldig godt. For nå hadde det seg slikt at våre 2 båter skulle skille lag og seile sine ege veier. Morgengry skal seile gjennom Middelhavet mot Kanariøyene, og videre mot Karibien. Spurs har litt mindre vei å seile, for vi skal til Tyrkia og finne en Marina hvor båten kan overvintre.

Så 31.8 ble en spesiell dag. En kjempehyggelig dag med gode venner. Ombord i Morgengry var også Frode og Ingelin ankommet, så vi ble en stor gjeng til slutt. Og feiring ble det til langt på natt.


 


Neste dag skiltes våre veier. Bjørn Åge, Elisabeth og Britt fulgte med Morgengry til Kos. For de måtte hjem igjen. Og vi takker for følge. Det har vært noen kjekke dager ombord. Og hjertelig velkommen igjen :-)
Skipperen og mannskapet startet turen mot Rhodos. For der kommer nye gjester ombord.
Vi tok farvel med alle de andre og seilte avgårde. Vinden var grei, men sjøen var veldig urolig. Men vi fikk en fin dag på sjøen. Mot øya Simi. Et stopp før Rhodos.  
Over ser dere bilde av Britt,Marit,Gry,Ingelin og Elisabeth, alle i sine båtkjoler. Det er nemlig utrolig deilig i varmen med luftige plagg! Gutta misunner oss nok det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar