torsdag 22. august 2013

Litt praktisk informasjon om Kas Marina, Tyrkia


Vi har nå skrevet kontrakt med Marinaen, som virkelig har tatt godt imot oss. Flere båteiere har tatt kontakt med oss for å vite litt mer. Så derfor skriver vi her om de opplysningene vi har fått.
Selve marinaen med alt det den kan tilby, er bare ca 3 år gammelt. De har god plass til flere båter og ønsker selvfølgelig at flere kommer og skriver kontrakt for langtidsleie. Direktøren, Tuncay Ozses, fortalte oss at de hadde en kampanje gående dette året. Et eksempel er at hvis du skriver kontrakt for et år, betaler du for 8 mnd og har 4 mnd gratis. Kluet er at dere må skrive kontrakten i år for å oppnå de gunstige prisene. Men kontrakten gjelder ikke før dere ønsker det. For eksempel til neste år. For vår del har vi skrevet kontrakt i 22 måneder og det koster oss ca 42 000 nkr. For hele oppholdet. De regner prisen ut fra båtens lengde og bredde. I tillegg må vi betale for strøm og vann, etter forbruk.
Prisen er noe av det rimeligste vi har kommet over her i dette området, i Tyrkia. Og da kan vi fritt benytte oss av svømmeanlegget. Veldig fint med både basseng og strand med sjøbad. Inklusiv i prisen er også innlagt kabel-TV til hver enkel båt. Om dette skulle være et behov.
Her finnes også et stort serviceanlegg, med muligheter for å ta båtene på land. Men skal dere ha båten stående på land over tid, kom det et tillegg.
Marinaen er i tillegg, veldig fredelig. Så en blir ikke forstyrret av diskotek o.l. Ikke det at vi har noe imot diskotek, men når de blir naboer og holder på hver dag til kl 0500 ( som i Marmaris), blir en litt lei. Men det som kan lage litt lyd, er naboene sine haner! Ikke så nærme at det virker forstyrrende. Men virker som en vekkerklokke om du overnatte ute på båten. Husk ihvertfall ørepropper om du ikke vil bli vekket :-).
På anlegget her, har de også høner, påfugler og ender. Endene kommer hver dag og hilser på oss i båtene. Og så har vi oppservert store skildpadder mellom båtene. Det er nesten som å "bo" i en dyrehage. Spennende både for barn og voksne.
I tillegg finnes flere restauranter på området, hvor vi som båteiere med kontrakt, også kan oppnå rabatt. Vi har funnet oss vel tilrette hos Jimmy Joker. En kombinert bar og cafe. Her får du billig og god mat og drikke. Og eierne er utrolig hyggelige. De driver også en restaurant inne i selve byen Kas. Hvor de serverer blant annet byens beste biff! :-)
Selve byen Kas, ligger en kort spasertur (ca 10 min), fra marinaen.
Hvis dere ønsker mer informasjon eller et godt tilbud, må dere ta kontakt med direktøren på følgende mail: tuncay@kasmarina.com.tr


Den ene eieren av Jimmy Joker, med utsikt fra cafeen
                                                                                   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar