lørdag 17. august 2013

Kas Marina

Da var dagen kommet for å seile til Kas og Marinaen som vil gi oss et godt tilbud for overvintring . Spennende fordi vi ikke aner noe om stedet og hvordan marinaen er organisert. Selve turen hadde vi regnet med ville ta ca 7 timer. Og det er lenge for aktive barn. Så på skippermøte bestemte vi oss for å starte kl 06 og håpe på at ungene sov til langt på dag.
Og sånn ble det. Bare at vi startet kl 06. For ungene våknet tidlig :-). Sjøen var ikke helt rolig og det var bedre å sløve ute i cockpiten, enn nede i en varm lugar.
Vi seilte avgårde og omsider kom vi "endelig" fram. Og marinaen hadde egen badestrand og svømmebasseng. Med flotte solsenger og parasoller. Gratis for alle i marinaen :-)! For en start! Å bade er nemlig det viktigste i verden. Ihvertfall om du er  6 og 8 år og vant med å bade i 15 gr hjemme! Her er det 28 i sjøen :-) og i sjøen her treffer du gjerne på en skilpadde, eller to :-)!!
Og vi har bestemt oss for å takke ja til tilbudet om plass i Marinaen. Folkene her er hyggelige. Og anlegget er bare noen få år gammelt. Selvsagt til den beste prisen vi har oppnådd her i Tyrkia. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både menneskene her og byen som Marinaen ligger ved. Nemlig Kas. For oss er dette et helt ukjent område. Men vi trives allerede veldig godt og det lover godt for resten av tiden her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar