fredag 2. august 2013

Xerokambos på Nisos Leros

Fiskebåt fra Leros
 Det ble mye bading de neste dagene. før vi dro til øya Leros. Der fant vi oss en bukt med mange bøyer. De er i utgangspunktet gratis å ligge på, men eies ofte av  en taverna. Og da er det hyggelig å besøke den tavernaen for enten et måltid eller noe godt å drikke. Mannskapet har en formening om at det ofte kan bli begge deler. Og med hyggelig selskap, blir det ofte kjempekjekt. 
Og det ble det også her. Vi badet, selv om sjøen "bare" var 22 gr. Helt ærlig syns mannskapet det er veldig forfriskende. Og kunne nok ønsket seg noen grader mer. Men med badenymfer ombord, er det bare til å stupe uti og se ut som om dette var varm sjø, gitt! Ingen vil jo være pyse!
Nå må det sies at det blåste friskt denne dagen og natten med. Vi fikk gynget oss skikkelig. Men ingen sutring av den grunn! Fremdeles ikke en sky å se. 

2 kommentarer:

 1. Hei igjen venner !
  Skrev en kommentar til dere, men den havnet vist hos Morgengry, så jeg prøver igjen.
  Takker for fantastiske dager sammen med dere. Hvet ikke hvor langt dere er kommet, men ha en flott seilas videre med familien.
  Masse klemmer fra Elisabeth og Bjørn-Åge.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei til dere! Så koselig å høre fra dere. Og vi er så glade for at dere kom og seilte med oss de 2 ukene. Kjempekjekt.Nå har vi vært noen dager uten nettilgang, men i dag skal det virke. Så da blir bloggen oppdatert:-). Gleder oss til krabbelaget og hilse på dere igjen. Så må vi utveksle bilder. Forsatt god sommer til dere.
   Klem fra skipperen og mannskapet

   Slett