lørdag 27. juni 2015

Kithnos

Mens meltenien raste over Mykonos, ble det anledning til en tur for å utforske sentrum av øya. Og vi likte veldig godt sentrum. Det var mange flotte strøk som var velholdte og innbydende. De har virkelig tatt vare på denne perlen av en havneby. Akkurat slik vi ser for oss små greske byer. Hvitmalte små hus. Mange trange gater og et rikt utvalg av butikker og spisesteder for alle sine lommebøker. Mannskapet er litt mer usikker på om alle de flotte designerbutikkene er beregnet på gud og en hver mann. Det er fort gjort å svi av en del kredittkort i denne byen ja !! Mye lekkert.
Skipperen på jakt etter gode kjøp

Jeg bør kanskje nevne at vinden disse dagene er bitende kald. Sett i forhold til hvilken tid vi er på året. Rundt 20 grader og kald blæst var ikke forventet. Enkelte morgener har vært nede i 15 grader og høy fuktighet. Sjøen holder rundt 23 grader og det kan vi like.


Så er det bare til å innrømme at vi er kommet i transportmodus. Etter en del frem og tilbake, landet vi på at vi satser på retur til Kroatia denne sommeren. Og med mannskapets synspunkt på mye vind og "rotasjø", er det bare å finne det rette moduset for transport og komme i gang.
O. Kolona

Neste mål er Kithnos. Vi har sett oss ut en ankerplass som ser riktig så innbydende ut. Og det stemte forbløffende. En utrolig flott plass og glimrende forhold for ankring. Buktens navn er O. Kolona, Fikiadha and Apokriosis. Og kan anbefales.

Foruten en deilig, stille kveld fikk skipperen dykket og fjernet et tau som var kommet i propellen. Godt med alt som er gjort. Neste mål er Poros. Og der har vi vært før med Gry og Bård.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar