onsdag 10. juni 2015

Wall Bay – Ekincik (My Marina)

Mannskapet hadde ønske om å ta en snartur innom My marina før vi setter turen mot Marmaris og utsjekking fra Tyrkia.


My Marina ligger i bukten Ekincik, og er en perle. Utrolig velholdt og ryddig og en sjø som er krystallklar.  Selve bukten virker ellers dørgende kjedelig, men denne marinaen ligger nydelig til for seg selv og mannskapet bare digger denne plassen.

Planen var å ta turen på elven Dalyan og se på de fantastiske ”Rock Tombs” (byggverk i fjellsidene), men vi kom ikke så langt. For sist vi var innom, for ca 2 år siden, kom de på kaien og tilbød båtfolket om å bli med på disse arrangerte turene. Men det gjorde de ikke i dag. Og til langt ut på kvelden, var Spurs eneste båt i marinaen. Sesongen er nok ikke kommet i gang enda, så elveturen får vi har til gode.


En ting til som de har endret siden sist, er betalingen for oppholdet. Sist betalte vi med å spise i restauranten. Nå betalte vi 70 TL for båten og det var ikke nødvendig å spise i tillegg. Veldig greit med en slik ordning.

Det ble en stille kveld, selv om vi fikk båtnaboer. Hele 2 båter kom i tillegg til oss. I den ene var det 10 franskmenn, båten var en Sunsail 47 (Benetau) !!!  Og de kan jabbe de !!!!!!!! Gøy med folk som koser seg på tur.Nydelig marina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar