lørdag 27. juni 2015

Korfos bukt

Neste mål for turen var Korintkanalen, men først gjorde vi et lite stopp i bukten Korfos. Dette er en liten plass med noen få restauranter som tilbyr mooring og WiFi :-) hvis du spiser eller drikker der. Og det gjorde vi. Kunne godt ligget på anker også her. Det var ikke så dypt og bunnen var mudd og gras, så når ankeret først sitter, sitter det som regel godt.
Kundene manglet 


Det var vel ikke verdens navle denne bukta. Virket heller avfolket. Noen andre båtturister fant også veien inn her. I tillegg tror vi det måtte være en del feriehus. Men veldig folketomt. På veien inn fikk vi forresten følge av mange store delfiner. Mannen som vi ankret opp hos, fortalte at disse delfinene egentlig var et stort problem. For de ødela så mange garn for fiskerne. men for oss var de flotte å se på og kjempe store. Det var også mange fiskeoppdrett inne i denne bukten. Mest for eksport i følge vår restaurantmann. Og da til spesielt Italia. Veldig interessant å diskutere fremtiden med de innfødte grekerne for tiden. De har alle en mening om hvem som er skyld i den greske tragedien:

Mafiaen!! Og hvem er så det?

2 kommentarer:

  1. Nå er dere kommet langt! Dere er jo racerseilere!! Jeg sitter og koser meg med bloggen deres og gleder meg til å få skrevet litt i vår, men det blir ikke før i august... Her går det i skruing, måtte kjøpe litt nye møbler og de kommer FLATPAKKET... ;-) Fortsatt god seilas, så snakkes vi plutselig :-) Stor klem fra oss.

    SvarSlett
  2. Skal bli så kjekt å lese bloggen din Gry!!!

    SvarSlett